Омилени куќа
Куќи за одмор ... пишува за нив толку многу убави во списанија, на Интернет. А понекогаш и ќе сакаат да одат долу на земјата и се шетаат во dachas на обичните луѓе. Не е кул, не се дизајнира, но најчест и жив.Ние сме многу драг на своите домови, нивните dachas, нивните градини, цветните леи, зеленчук градини. Па зошто да не го споделам со истомисленици со нивните градини, а не да ги поканите? Ќе почнам. Можеби и јас ќе бидат поддржани. Јас би сакал да се шета наоколу и на вашиот dachas.
Cодржина
Мојот проблем започна со парче девица земјиште, истакна во 80 години изјавувам. Таква прекрасна парче, сите во прекрасни ливада трајни треви. Година по година, јас ископа дупка во земјата, кои имаат никакво искуство на. Јас сум дете на асфалтот, јас пораснав во градот. Сите мораа да учат на сопствените, од книги. И во тие денови не беше доволно, не сега. Потоа дојде списанија, убави, шарени. Тие ми дадоа можност да се разбере како да се биде градина. Потоа се појави на пазарот на фабриката, која во раните години и да се мисли дека тоа е невозможно. И сега, со околу 2000-2003 години, во градината почна да стане градина. Имаше сенка, цвет расте, винова лоза завиткан canopies.
Пред три години имаше друга страст, која сега е веројатно нема да биде во можност да се ослободи од - рози. Треба само да се фрлам во нивниот свет и сите ќе беа мртви, се удавија, беше заробен. Тоа се случи со мене. Но повеќе за тоа во одредена тема, а сега една кратка прошетка.
Видео: Дрвена куќа во 9 дена
Еве како Имам куќа. Омилени, речиси 50% од своите рачки Delaney.
Јас имам една мала куќа. Приземје - мелени столбната плоча, на која е монтиран конвенционалните штит селска куќа 4h7 метри и обложени во половина тула. Капа е направен поширок од куќи база панел од 1,5 метри, што ја прави можно да се организира по скалите на 2 кат и балкон, која се обидува да се претвори во друга соба.
Видео: SKLIKER!"(За да ја завршите колиби!) Kreatny се изгради! =)
И тоа изгледа како лето
Внатрешноста на куќата совршено наликува на познатите внатрешноста на станот. Ова беше направено намерно да ја напушти земјата, ќе се пресели во друг свет :)
кујната:
Видео: Куќа - Sredniy.m4v
Видео: Летна куќа со своите раце
Соба со камин
Скалите на вториот кат
Сè што е направено со минимални трошоци. Завршни работи се минимизира. Тоа остави отворена ѕидарски тули и камен. завршувањето соба - панели на иверица. Сакавме да се направи се што е во собата камин во темна боја, но варијанта со сликарството во пастелни бои - нема да биде полошо.
Фактот дека имав на вториот кат, јас ќе напишам подоцна.
Приватна куќа во Словенија
Надворешен туш во земјата со свои раце
Тревник, градина, балкон
Негативно искуство - истото искуство на садење лубеници "студот"
Омилени годишници
На природен стил на мали градини
Цвет од моите соништа: Kalanchoe!
Висечките градини на Fedor ван дер Вал
Како да се спаси животот на кондензиран растенија
Блек џек?
Цвет на детството
Нова Година чуда