Омилени сопруг
Видео: Ксенија Borodina за трето дете со нејзиниот сопруг. куќа 2.Periskop
Cодржина
Добар ден!
Видео: Мојот парфем Sweethearts 12 месеци и купување на летото
Јас не знам како некој, но мојот сопруг не се хранат многу силна љубов за мојата зелена домашни миленици. Неговиот, се разбира, е разбирливо, бидејќи следниот пат кога ќе се движат на безбедно место да се повлече саксии го имаат)))) Кој е тој дури и се шегува дека веднаш штом ќе schoim Трансферот на вашиот дом, тоа е само за мојата боја, потребно е да му нареди на газела)))))
Сепак, неколку омилени го има. Пораснавме karsivaya пасифлора. Прилично цветаат изобилно. Нејзиниот сопруг дури и напои и испрскаат. Многу загрижен за неа, кога таа беше малку секнува (тргнавме свекрва, а куќата беше жешко. Ние Дедо нивните градини особено внимаваш за него немаше никој. Доста е, и тука и ми цвеќиња). Имаме нејзината коса сече, и passiflorochka почна повторно да расте. Потоа се преселивме во еден стан, каде што таа се допадна во кујната. Но, половина година подоцна мораше да се движи во текот на зимата. И така ова преместување цвет не можеше да одолее. Ние се пресели во јануари, во студено време. Сиромашните нешто podmerzli. И само еден месец подоцна, таа беше празна тава. Па тоа беше тажно. Мажот беше многу вознемирена. Но, јас му ветил дека расте од истата семиња. Тоа е само толку долго како што не може да се најде семето на бои.
Сега, мојот сопруг е следењето на развојот на двете hurmushek. која произлезе од нашите коски пред Нова Година, и spatsifillumom, донирани од страна да ме на 8 март.
Видео: Елена Temnikova Beach во Лос Анџелес. Луди вечер со маж ми
Нашиот мал рај
Куќа од соништата!
Стари лица
Баба Stapelia
Букет од нејзиниот сопруг
Да живее 14 февруари !!!
А малку повеќе новодојденците темјанушки
Уште еден подарок на сопругот
Темјанушки за сопруг
Виолетова никогаш не е премногу! (Во првите неколку десетина
Повторно Андре anthurium
Станав цвеќарницата и мојот првороден
Haworthia
Kordilina frutikoza Чоколадо кралица
На сон се оствари една година: Calathea sanderiana
Тоа започна процесот на темјанушки цут !!!
Една мала малку семејството на орхидеи
Negress
Нова куќа за цвеќиња
Орхидеи донираше сопруг
А подарок од нејзиниот сопруг (долгоочекуваниот