Темјанушки во срцето се населиле во мене и кога последен пат сте пат падна во љубовта?
Поздрав до сите љубители фабрика! За долго време, јас не пишувам нешто во вашиот блог, и имаше неколку настани. Еден од највпечатливите изложбен темјанушки. За тоа денес и јас ќе ти кажам.
Неодамна, јас мислев виолетова е многу променлив карактер и сложени растение, и затоа не се за купување на ризик. Но, очигледно не бев во право, специфичниот на курсот се случи, и, како без него? Повеќе на ризикот од губење на фабриката е сведена на нула, ако го купите од искусен производител. Тој ќе им кажам на сите и да им кажам на сите да се одржи на и го стави во устата, а цените се разумни. Во мојот град од неколку производители, постојат фанови Минеко имаат стандардни фанови. Постои дури и локален одгледувач, кој донесе две од нивните варијанти како -o! Таквите луѓе може да се најде било кој вид, и уште еден плус е тоа што ќе купите листови или деца. Погон со "детство" се користи за добивање на условите на својата содржина, и тоа е подобро да се договорат, отколку да се веќе зрели растенија. На изложбата се разбира, јас не можеше да одолее и купив неколку деца. Сега Виолетова зазеде цврст место во моето срце. Пролет дојде и тоа е љубов на прв поглед.
Јас нема да те измачува подолго, туку да покаже слики од шоуто. Јас се извинувам за квалитетот на луѓето беа sooo многу, а снимањето не беше пријатно. Уште не се обрне внимание на некои искривени излез, што ги остава да се продаде на самото место.
Видео: Мајкл Круг - Признание
Па, така, му се восхитувам девојки.
О, јас речиси zabyla.Ya отиде во болница и таму се прекрасни rastyuhi! Фото на телефон, но мислам дека на скалата е видлива. Дали мојот monsterka биде како?
Тоа е се, ви благодарам на сите кои го читаат и го направи на kontsa.Ya како и секогаш го поздравува вашите коментари и сугестии.
Како да се пропагира темјанушки?
Расте темјанушки од стебло
Saintpaulia, виолетова uzambarskie и нега
Копирај на темјанушки настава лист
Болести на темјанушки во слики ќе ви помогне да се справи со оваа болест
Дно на рибарска мрежа или благодарение на мојот темјанушки
Кактуси на ново место!
Изненадување на houseplants темјанушки
Деца на другите луѓе не се случи!
Девојки, јас сум во шок !!!
Aeschynanthus два месеци подоцна
Темјанушки во земјата или во бисер?