Тавтабита трки
Cодржина
Мислам дека сите претпоставам дека сум го научил со помош на својот сакан сопруг да го вградите во своите мислења и коментари од емоции, слики, па дури и сите видови на етикети. Значи, ако сте ја претерала, каде што ќе прости ми е добро. Само нови е секогаш привлечен.
Значи, на тавтабита трки. Овие не се tarakashki дека стрела на сите достапни места се специјални tarakanchiki, интракранијални, тука се и нивните патеки и ме доведе до таков живот. Дали сакате да ги споделите со некого? Тоа беше премногу од нив се развеле, само право да се започне dichlorvos мирис или прашина, нема начин, јас само го купи пред некој ден, сакам да се обиде да го отруе вошки, лебарки можеме и ќе биде излез?
Следниот понеделник не помина за мене целосно, јас повторно не се отстрани за безбедност го фати нивните очи, што на крајот да ме погоди во гредата од моите омилени топла последно време и станаа, ако не токму мајчин јазик, а потоа odnoyurodnymi точно Falikov. Во тоа време, без разлика дали застрелан со buckshot или рикошет отиде, но производството е колку што е три falikoedinits. Јас бев дури и се срамам да пишувам тука, грабител едноставно изгледа во твоите очи. Kollektivchik ќе kazusny од нив, а сето тоа започна како возрасен тетки играчки, сега тие (т.е. цветови) се сметаат себеси за нашите господари, и ако тие би можеле да се наводнуваат, оплоди, replant, како и на другите постапки, тоа би одамна исфрлен ни надвор од куќата, јас лично мислам така.
Сите храброст искорнати сега почнуваат да се покажуваат.
Овој убав долго време се чека за мене, седи таму подолго од една недела, tselkosti не беше, можеби, пред тоа, не влезе во неа на око бомбардирањето. Всушност, не па тоа е многу необично врвот на растечки точка на лепење старо стебло, и како тој се случува да продолжи да расте - многу добро, јас се прашував. И ќе го некогаш ќе пораснат, тоа е прашањето. Експериментатор, неговата мајка, да се изгради-up произлегува од неговиот центар bashochki, е за сите во иднина не мисли дечкото. Колче држејќи се надвор од центарот на главата или капа за вас или не носи капа, освен ако со лак вратоврска, не трансвестит. Еве го запре, и одеднаш сака да експериментирате со него. Да, позадината да биде далеку од добро - јас го направи за чистење на ревизијата, заедно со fotkala, добро, премногу мрзливи да се скрие се ', само чистење беше во полн замав. Не го осудуваат премногу.
Видео: Како за законски да се организира на тавтабита трки
Дали некој некогаш се сретнал таков феномен? Што очекувам од него во иднина? Тој, исто така, ќе биде непријатно, па дури и крајно неповолно за изградба на нови лисја, и тој е во врска со тоа, тоа не чини да се размислува.
Јас дури и не ќе го коментирам, само малку бледо јоргованот Falik, tarakanchiki кухи команда е дадена, и мозокот беа одбиени.
Последните падна во моите нозе трофеј. Фотограф од мене знаете како, како куршум од органски ѓубрива.
Не можам да кажам дека имам, тие се добро се однесувал, непостојана и палав. Можеби 20 години од сега ќе научат да се справи со нив умно, иако, јас се уште не одлучи колку време ќе биде во 20 години, се надевам дека јас се уште ќе биде во можност да продолжи со своите експерименти.
Но, следната pokazushnitsa дојде до мене и дури и бесплатно, Puchkovskaya живот не оди на нејзината предност, лист пад и се исуши сите пупки дека poobryvala тоа не е трепет раката. Јас не реков кој е тоа? О, жалам. Станува збор за Azalia, никогаш не бил со неа во врска, ајде да бидеме искрени - сите јавно не беше. Јас дури и не се трансплантирани - плашам! Не знам на која страна да и пријде, или лево, или десно, а можеби дури и полесно - пролази од зад - и ајде да се repot додека тој имаше време да се погледне во вашето лице.
Од една страна, имаше еден на сите сува трупецот. Неопходно е да се отстранат или да ја напуштат во случај на ненадејно будење?
Тука и таму, седи тука се деца-зависници, и ги остава лош razneschastnye, chernenkayut цели. Јас се уште не стане еден млад допир, да се почитува, експеримент, повторно. Јас ќе завршам експерименти на прерана смрт на овој член. Барам да се одговори azalievodov помош во овој случај. Тоа е начинот на информации, Јас сум бил читање во черепот се тесни, не само intermeddle povylazili Нарс.
Задар мене, дури и овие прачки машина. ги Poobstrigali со цветни гранки, се фрли како, јас ги зеде, тој ја спушти на прст - висат како варени шпагети. На прашањето - ќе се земе? Esssesstvenno !!! Куќи во шише капеше капка HB-ки, набиле на жици има и 15 минути подоцна почнаа да се случуваат чуда, жици одеднаш почна да се претвори во еластична црви, пополни моќ и желба да цвета! Врвовите на пупки значително Побеле следниот ден. Јас нормално не може да sfotkat не пупки, па ајде да се наслика следниот пат, но ако се уште цвета, се разбира. Само покаже најмалиот поблиску, прекинати во основата, но не губи верба во животот.
Видео: Natella Boltyanskaya - тавтабита трки
И сега MULTI сцени од животот на моите противници, ми лишени од остатокот во тоа време, невнимателен, мојот објаснување дека сонцето домашна не сум и не може да биде, тие не дејствуваат. Тие hochut сонцето. И каприциозен. И палав. Па дури и се колнам.
Тука е речиси кикиришка Кралската Pelargonium почна под осветлување. Сите стари зеленило падна и да се изгради себе чешел irrokezovsky. И ако забележите, сцената е нешто од кревет (со шепот ...), кралицата deigned fotkatsya само во кревет.
Под камерата на нешто што тој не сака да пее на зелени не е морето на цвеќиња.
Цвеќе пријателски толпата сите собрани под осветлување.
Поблиску Gardenia ви покаже неколку страни на нејзината напорна живот.
Тој расте пупка од сите страни, bitchy лице сега, бидејќи на нејзината желба да се има да се задира во другите осветлување. Таа ќе цвета само на сметка на другите, и ништо друго. Победи своите пупки расфрлани во различни насоки, си поигруваше со светлина.
И цвеќињата што го сакате, и птицата е тажно, ох, не е птица, други rastenki.
Измешајте ги заедно Orhi, Санса, Araceae сите бои, Begoshki, Ficus, crossandra ... Јас се уште не уморни?
Видео: тавтабита трки
Shlyumba-mamashka почнува својот цут, но бледо blednoy! И во него нема животворна сончева светлина. Но, тоа покажува тесна и интензивна љубов со опкружувачката реалност.
Видео: тавтабита трки со мравки # 1
Kalanhoyka премногу vzblednula од портокалово-жолта обоена во речиси русокоса, очигледно стана глупави после тоа (па не биде навреден во мене русокоса, па така, за ефект). Црвенокосиот, таа изгледаше многу повеќе атрактивен, а не да се види нејзините љубовници во блиска иднина.
Снег приказна продолжува на секој даден островот.
Островот е во вредност од топла магла на преливникот, сенишен сепак, во овој ресет tumanistom.
Богдан или глувчето, или копа дупка во земјата - кој може да се разбере неговиот немирен душата на куче.
Одговорност момент - да одлучат како да се продолжи. И тоа треба да биде така, се прашувам до okoleesh покрај него. Мислев на куче мисли.
Можеби ова и направено, чудно мислење се сврте и ме повлече за песната затегнете, еден или друг начин, стих skazanut на. И во зборовите од песните беа чудни, не пее, тука се и верувајте во велејќи дека зборовите не можат да се избришат од песната. И го исфрли и други паста, ако навистина го сакате. И поезијата може да се направи за да танцуваат на вашиот Dutka (или под вашиот цвеќиња, дури и без рогови).
Растечката домашна лимон
Букет за годишнината
Уште еден трн!
Diferamby Phalaenopsis
Виолетова вести
Виолетова никогаш не е премногу! (Во првите неколку десетина
Филм на Кустурица
Повторно Андре anthurium
Елегантен sansevieriya или Teschin јазик
Како што беше, но како сега fialochek housewarming
Caleta, Dieffenbachia, Aglaonema, Anthurium - отиде во соблекувалната
Мојата почетници - Хоја и други succulents
Мојот прв Phalaenopsis
Мојата зелено катче
Мојата зимска градина - Gardenias, темјанушки, Хоја!
Мојот обид # 5
Неочекувани странец
Ванда орхидеи - кралица на орхидеи
Ferns мини колекција
Убаво да ви се исполнат!
Sansevieriya или Teschin јазик