ProSadGuru.com

Овие различни Санса

Здраво драги мои!

Видео: Undertale / Underswap / Underfell анимации со Sansom

Денес ќе ви кажам и да покаже sansevieriya кои живеат во главата ми се врти kvartire.Srazu fraza6V мојот стан многумина кои zhivot.Nu, О, добро, тоа беше повлекување.

И tak.Ranshe да Sanz бев совршен ravnodushna.Nu, се зелена стапчиња и stoyat.A мене за многу години се зголеми како стап, многу боли и сите padala.Dazhe време не tsvela.Prishlos ја otdat.Chestno велат дека неволно даде , иако во еден сигурен ruki.Potom, по некое време, видов Кан Saens, јас веќе знаев тогаш таа се нарекува.

Видео: Исмејување Sansom (undertale мини стрип)

Запрашан otrostok.On фатени без проблеми и почна да се даде detok.Potom дознав дека тој е, исто така, ме tsvetot.Eto vdohnovilao очајни postupki.Uvidev необичен Санса tsillindrikami kupila.Seychas Јас го направив тоа веќе даде detok.Eto гледа во foto.Nu, и најновите убавина, јас го донесов со otdyha.Ona фатени на, иако децата не може да dala.Nu, Па? ќе се чека.

Видео: Megalovania пијано Cover (Санса верзија) [руски SUB]

Со uvazheniem.Vasha Irulchik.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Се приближува на мува! Гранати, Кротон и други цвеќиња на мојот прозорецот!Се приближува на мува! Гранати, Кротон и други цвеќиња на мојот прозорецот!
Мојата tsiperusМојата tsiperus
Расте мојот hoykaРасте мојот hoyka
Мој омилен млечка триаголенМој омилен млечка триаголен
Мојот дом експеримент со кактус!Мојот дом експеримент со кактус!
Сакам да се пофалиСакам да се пофали
Јас замолете ги да го сакаат и корист !!!Јас замолете ги да го сакаат и корист !!!
Новодојденци на собирање и вториот цветни SchlumbergeraНоводојденци на собирање и вториот цветни Schlumbergera
ПапирусПапирус
Многу мекМногу мек

ProSadGuru.com
Куќа Градинарство Цвеќиња Растенија Нега Дизајн Животните Цепаници и рецепти Фото и видео Итн