Radermacher домот дрво
Видео: процвета дрво змија
Здраво на сите кој го чита мојот напис денес сакам да ви кажам за неговата novomtsvetochke, еден кинески Radermahera.Priobrela Јас не толку одамна, во продавница за цвеќе, таа ми рече еднаш ponravilas.Rodina своите Југоисточна Азија, е зимзелени, undemanding kustarnik.Listiki неа бујна зелени, долги 2,5 см, истакна на оваа убавина kontse.Vyrastaet не е голем, само 60-70 sm.Moya омилени сака добро осветлување, светло место, но не е лошо да прерасне во poluteni.Okoshko подобро да се избере во западна исток, ако се стави на југо-дојден pritenit solnyshka.Polivat биде од дрво во пролет и лето, изобилство, есен и зима е мртов, но јас ве советуваме да го следат почвата не треба peresyhat.Podkarmlivayu јас fertilizing кога rastet- од април до август, а една недела или две комплексни udobreniem.Malyshka сака прскање !!!! но, исто така, позитивно поврзани со сува клима и централно греење, но тоа е подобро да не се мачи на растенијата поење време и opryskivat.Peresazhivayu Radermacher неговата пролет, тоа е подобро секоја година, ние мора да се погледне derevtsu.Pochvu може да се купат во продавница или од страна на не се прави на истурете 1 дел тресет, хумус, песок и бусен сите во иста количина и се меша на дното на садот, јас кутија мозоци и вода не стагнира и од садот не тече (јас не), така што може да се стави vermikulitpleseni нема да има дополнителни vody.Etot зелена цвет сака сериозна врвот на бубрезите (само во умерени количини), потребно е да ја креира дрвјата, ако искрено жал ми е да го направите ова, но nado.Razmnozhaetsya Radermacher cherenkami.Vot sobsvenno целата приказна, најважна работа е да не претерувајте со внимателно, за да не се уништи оваа убавина !! !
Radermacher нега дома
Radermacher - особено за заштита и одгледување
"Пари" Crassula сака лесни и мали саксии
Radermacher - дека тој сака, а што не?
Radermacher и нега
Crassula пари дрво
Radermacher нега дома
Дома цвеќиња - убавина дома!
Radermacher
Scheffler
Radermacher - декоративни зеленило за северот прозорци
Bauhinia