PhotoHunt на Хоја и други
Здраво на сите!
Cодржина
Повторно, имав долго се повлече од мислења, но тоа не е во бројот, нели? Особено со оглед на сите овие прегледи и подготовка за претстојните испити тоа скапо, но потребно.
Значи, сакам да се започне со добрата вест. Запомни Хоја Бела, која што е опишано во претходниот пост? Се разбира, на темно тресет минатото не може да влијае на општата состојба: лисја и гранки почна да брзо сува, па дури и се грижат баба и мајка ми вода leechki морализирање за она што цветни тиранин, а не вода кога жедни tsvetuyke не може да го спречи тоа. Јас ретко напои, но со дарежлив дел fundozola. Јас веќе долго време се подготвува за најлошото, но се покажа дека таа преживеа!
Се разбира, Буш повеќе не е толку голема и убава како што беше, но во еден cochains гранки на мали зелени pupyrki зголеми стебла и пупки sformilovalis
И некои исечоци мајка одлучи да се стави во вода, тие ги презеле коренот и беа седнати
Видео: # 253.Hoyya..dostayu, трансплантација, се одврзе, мојата
Друга ukorenonysh-lampranthus. Почнав да се сомнева дека нешто лошо се случува и почнува да ја рачката како drevesnevet со него. Напред (а паузи) -А празно внатре. Другар, тоа беше одлучено да четвртина и нека плови слободно. Кои беа видливи знаци на раст
се движат на
Успешно се одржа првата цветни aptenii. За една година го презеде фабриката да се осигура дека ја окупира целата тенџере со оглед на тоа, но тоа е прилично голем веќе
По една недела со мала процвета две полн цвет, вчера се избледени. Толку забавно да се види, тие прв пат се појави црвена, но откривањето станува црвеникава розова. И каде толку голем, што претходно ги aptenii виолетови цвеќиња цветаат и микроскопски тековната apteniya мајка е многу изненаден
Роуз киселица Деп ... Па воскресна? ... само еден ден, сфатив дека закопал светилки премногу длабоко и по корекција на недостатоците сите нема-Поминаа
Јас не може да престане да гледа во овие убави цвеќиња
А малку за фаворит. Зборувам за кактуси. Почетниците не се толку многу, а останатите се во пораст и стекнување на пупки. Постојат оние кои во текот на зимата не движења не. Понекогаш доста тешко да се следат сите, иако смета бавно.
Обидувајќи се да се направи Mammillaria plyumozu број два. Првиот обид не бил успешен, успешно зимата, таа, исто така, успешно изгуби корени, се обидува да вегетира, но зедов во szyali со долг престој во болно тресет конечно го јадев. Сега да видиме како се однесува нова девојка
Со среќа шанса се сретнав kaktusyata со залепени етикети со имиња. Имињата се напишани со правописни грешки, но не е страшно.
Видео: Kalichina Хоја (Хоја calycina) - за трансплантација
И во првиот од лево таг и сите други кактус додадат беше искината да ги задржи очите CORN
Ескобар веројатно нема да цветаат. Заслуги, се разбира, не е мое, но сепак убаво
И што ќе се најдат на овој материјал? -navernyaka ќе прашате. Што тогаш, јас ќе се покаже пупка Echinopsis, па тоа е многу тешко да се забележи
Видео: Hoya. Како да се пропагира Хоја. Како да се искорени Хоја
А можеби и најголемо изненадување за тоа како расте neoregelia една година по последните мојот роденден. И јас бев (страшна помисла) оваа година од 18 години ... каде што брзо време муви? Но се брза растенија не се особено карактеристични, тие имаат ист живот пред ...
Видео: Мојата Хоја компактен повторно за неа цути) повторно!
Грижа за голем Хоја Бела дома
Мојот дом експеримент со кактус!
Хоја цвеќиња
Мои вести и novechkam
Хоја
Може ли да се задржи куќата Хоја восок бршлен на?
Хоја bella, восок чудо
Хоја pohvastushki и прашања
Хоја, и соништа се уште се обистини
Хоја
Хоја Артур Karnoza тробојка - не сака да се цути што да правам?
Хоја Артур Karnoza тробојка
Хоја месести
Мојата почетници - Хоја и други succulents
"Па, тоа е мојот цвеќиња"
Поставен Хоја Артур Karnoza
Папрат во куќата
Празникот е завршена, и сега е потребна вашата помош
Јас замолете ги да го сакаат и корист !!!
Цветни и не многу
Цвеќе на мајка ми во законот